
Μέσα στους δέκα κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου, αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Ζοσέ Σα.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Four Four Two», ο Πορτογάλος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» για τρία χρόνια πλέον συνεχίζει την καριέρα του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου την Premier League, όπου και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην 7η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, τον Γιασίν Μπουνού της Σεβίλλης, τον Ουνάι Σιμόν της Μπιλμπάο, αλλά και τους Άαρον Ράμσντεϊλ και Άλισον της Λίβερπουλ, τον Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι, τον Μάνουελ Νόιερ της Μπάγερν, τον Ντέιβιντ Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Έντουαρντ Μεντί της Τσέλσι που βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο Πορτογάλος γκολκίπερ είχε αναδειχτεί ο καλύτερος τερματοφύλακας των «λύκων», με ποσοστό 40% για τον μήνα Σεπτέμβριο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement