Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει μιλήσει με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σιόβα για επιστροφή τους στην Εθνική ομάδα και μένει να δούμε αν θα βρίσκονται στις κλήσεις που θα ανακοινωθούν την Τρίτη (15/3) για τα φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο.
Ο Γκουστάβο Πογέτ θα πραγματοποιήσει τις πρώτες του κλήσεις την Τρίτη (15/3) ή το αργότερο την Τετάρτη (16/3) και αναμφίβολα άπαντες περιμένουν να δουν αν θα βρίσκονται στους εκλεκτούς του οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Σιόβας ή έστω κάποιοι εξ αυτών των τριών. Η κόντρα τους με τον προκάτοχό τους, Τζον Φαν Σιπ, τους έφερε εκτός γαλανόλευκης, αλλά με τον Ουρουγουανό στο πηδάλιο η κατάσταση είναι πλέον διαφορετική και ο ίδιος θέλει να τους επαναφέρει στην ομάδα.
Τηλεφωνική επικοινωνία έχει υπάρξει και με τους τρεις. Ο Πογέτ τούς έχει διαμηνύσει ότι τους υπολογίζει και οι διεθνείς το σκέφτονται για τα καλά να φορέσουν και πάλι την φανέλα με το εθνόσημο. Θα έχει, λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον αν θα βρίσκονται στις κλήσεις για τα εκτός έδρας φιλικά με τη Ρουμανία (25/3) και το Μαυροβούνιο (28/3). Αν δεν γίνει τώρα, τότε αυτό πιθανότατα θα συμβεί στους αγώνες του Nations League που ξεκινούν τον Ιούνιο. Πάντως, το κλίμα έχει διαφοροποιηθεί για τα καλά.
Από ‘κει και πέρα, ο Πογέτ έχει μιλήσει με πολλούς διεθνείς, έχει αποστείλει ήδη από τις 8 Μαρτίου το προσκλητήριο στους λεγεωνάριους και έχει δει πολλά παιχνίδια τόσο του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και των ξένων που αγωνίζονται Έλληνες, ώστε να έχει προσωπικη άποψη. Θα περιμένει και τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, ώστε να “κλειδώσουν” οι επιλογές του. Η Εθνική μπαίνει σε μια νέα εποχή και ο Ουρουγουανός θέλει να αφήσει το στίγμα του και να επαναφέρει την Ελλάδα σε επιτυχίες.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement