Η ΑΕΚ έχει πάρει προθεσμία να πληρώσει τις δόσεις σε τέσσερις πρώην παίκτες της, που την κατήγγειλαν στην διοργανώτρια αρχή για αθέτηση των διακανονισμών.
Τελειωμό δεν έχουν τα οικονομικά προβλήματα για την ΚΑΕ ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, η Ένωση καλείται να βρει λύση μετά την καταγγελία τεσσάρων παικτών της από την περυσινή χρονιά, των οποίων οι διακανονισμοί δεν τηρήθηκαν.
Ο λόγος για τους Γκίκα, Κατσίβελη, Χρυσικόπουλο και Μωραϊτη, οι οποίοι ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ κι αυτός με την σειρά του – βάσει των κανονισμών – έδωσε προθεσμία πέντε ημερών στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ για να τακτοποιήσει τις οφειλές.
Αν δεν υπάρξει εξέλιξη μέχρι την Δευτέρα (14/03), η διοργανώτρια αρχή θα παραπέμψει τις υποθέσεις στον αθλητικό δικαστή και από την ημέρα της εξέτασής τους, η ΑΕΚ θα έχει χρονικό περιθώριο 15 ημερών, για να αποτρέψει την τιμωρία της, που συνίσταται σε αφαίρεση ενός βαθμού για κάθε αθέτηση διακανονισμού.
Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει επίγνωση της κατάστασης και θα διευθετηθεί σύντομα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement