
Ο άμεσος συνεργάτης του Οφρυδόπουλου μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας την πρώτης ομάδας, αλλά και το σημερινό (02/03) ματς με τον ΠΑΟΚ.
Θέση δίπλα στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο πήρε ο Ηλίας Κυριακίδης, ως βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Για αυτό μίλησε στην κάμερα της COSMOTE τονίζοντας πως στόχος είναι η βελτίωση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριακίδη:
Για την αλλαγή καθηκόντων: «Αρχικά να πούμε ότι η ιδιότητα είναι η ίδια, η οικογένεια είναι η ίδια, οι συνθήκες και οι απαιτήσεις είναι αυτές που διαφέρουν. Είμαστε προπονητές, στόχος είναι να βελτιώνεται η ομάδα».
Για το σημερινό ματς: «Δεν έχει σημασία να λέμε πολλά, αν ο καθένας αγαπήσει την ευθύνη, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από ότι μέχρι τώρα».