01.3
16:47

Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμαρχου Φυλής στον Αγγελόπουλο

AEK1924.gr team
Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμαρχου Φυλής στον Αγγελόπουλο

Ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Μάκη Αγγελόπουλο, για τη βοήθεια του στη διοργάνωση του αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με την Τουρκία, ζητώντας επίσης να γίνει η έδρα της ΑΕΚ, έδρα και για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η συνεργασία ΑΕK ΒC και Δήμου Φυλής διαρκής και σταθερή, με το «Σπίτι» μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο αξιότιμος Δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Παππούς, απέστειλε σήμερα (01/03) ευχαριστήριο επιστολή προς τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ ΒC, Μάκη Αγγελόπουλο, «για τη βοήθειά του στη διοργάνωση του αγώνα μεταξύ  Ελλάδος και Τουρκίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Με την επιστολή ο κ. Παππούς ζητεί, επίσης, από τον κο Αγγελόπουλο όπως στηρίξει το αίτημά του «να αποτελέσει ο Δήμος Φυλής την έδρα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ».

Και καταλήγει: «Προχωράμε μαζί, ώστε με την Εθνική και την ΑΕΚ να κάνουμε το Δήμο μας μπασκετική πρωτεύουσα της Ελλάδας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement