
Ανακοινώθηκε η αποστολή της Ένωσης για την αυριανή (01/03, 19:45) αναμέτρηση με την Πορτογαλική ομάδα.
Όλα έτοιμα για έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό για την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της «μάχης» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European League.
Μετά τη νίκη επί της Νιμ, οι Μάγκες θέλουν να πανηγυρίσουν στο κλειστό της Χαλκίδας ακόμα μία φορά, για να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στους «16» του θεσμού.
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε 16 παίκτες για την αποστολή της ΑΕΚ απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας όλα τα… βαριά «όπλα» της ομάδας ετοιμοπόλεμα για τον αγώνα.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μυλωνά, Νικολαΐδη, Καλόμοιρο, Μόγια, Λέμος, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλο, Αραμπατζή, Τζηρά, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Σέβελεφ, Άντζελιτς, Μπουκοβίνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement