Δείτε το τρέιλερ και όσα θα συμβούν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.
Στο «στόχαστρο» του Τάκη Καραγκούνια και του Σάκη Αρσενίου μπαίνει εκ νέου η Μυριέλλα Κουρεντή.
Από την πλευρά της, η ηθοποιός δεν δείχνει να επηρεάζεται από το εις βάρος της κλίμα που έχει δημιουργηθεί ξανά στις τάξεις των διασήμων, έχοντας ως στόχο να φτάσει στην τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όταν αυτό γίνει ατομικό και δεν θα επηρεάζεται από τις ομαδικές ψηφοφορίες.
Από εκεί και πέρα, βλέπουμε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης, στο οποίο θα παίξουν οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor, διεκδικώντας ένα ακόμη έπαθλο φαγητού που θα τους δώσει δυνάμεις ενόψει της συνέχειας.
Και φινάλε, φυσικά, με την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί, με τον Σάκη Αρσενίου, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και την Μυριέλλα Κουρεντή να είναι εκείνοι που βρίσκονται κοντά στην έξοδο και περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.