Ήδη σκέφτονται την επόμενη μέρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έχοντας αντιληφθεί πως το τρίγωνο Γιαννίκη-Κονέ-Παπαδημητρίου έχει «τελειώσει». Κάτι… ψάχνει ο Μελισσανίδης για να «τονώσει» το ηθικό.
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να πει «αντίο» ο Αργύρης Γιαννίκης από τον πάγκο της ΑΕΚ, παίρνοντας και άλλοι στην συνέχεια σειρά.
Ο Έλληνας τεχνικός παρ’ ότι αναμένεται να καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο απέναντι στον Ολυμπιακό, δύσκολα θα παρθεί η απόφαση να μείνει μέχρι τέλος της σεζόν.
Υπό τον φόβο να «καεί» κάθε ποιοτικό στοιχείο που διαθέτει το ρόστερ αλλά και να μπει η ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ σε αμφισβητήσεις, ένα ηλεκτροσόκ με αλλαγή προπονητή, μοιάζει αναπόφευκτο.
Φυσικά, δεν πρόκειται για τον μόνο που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στα Σπάτα. Δεν είναι λίγοι για τους οποίους η καρέκλα… τρέμει, με την ανάγκη για αναδιάρθρωση να μην σταματά στον Γιαννίκη.
Σε πρώτη φάση, οι σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη περικλείουν το σενάριο για μία δυνατή επιστροφή, που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Κάτι ψάχνει στο ένδοξο παρελθόν της ΑΕΚ, με στόχο να το επαναφέρει και να βάλει την προσωπικότητα που λείπει.
Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο την δεδομένη στιγμή, καθώς αναζητείται ο ρόλος που θα δοθεί στον εκλεκτό, ο οποίος δεν μπορεί καν να προσδιοριστεί, με την κατάσταση σε τόσο ρευστή συνθήκη.
Πάντως, η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, είναι να κοιτάξει στο… παρελθόν, αναζητώντας το πρόσωπο που θα κληθεί να ταράξει τα νερά.
Μία επιστροφή που θα θυμίσει τι εστί ΑΕΚ και θα φέρει το καθαρό μυαλό για να δρομολογηθούν εξελίξεις για την επόμενη ημέρα του οργανισμού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement