Ένα θέμα με τα επιτεύγματα του Ευθύμη Κουλούρη με τη φανέλα του Ατρόμητου φιλοξενεί η ιστοσελίδα της ομάδας, μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Λαμία.
Με αφορμή τα νέα του κατορθώματα, η ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου φιλοξένησε ένα θέμα για τα επιτεύγματα του Έλληνα επιθετικού, αλλά και για τα ρεκόρ που κυνηγάει.
Αναλυτικά:
Ακόμα δύο γκολ προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Ευθύμης Κουλούρης με τη φανέλα του Ατρόμητου, φτάνοντας συνολικά τα 8 τη φετινή σεζόν και είναι ο πρώτος Έλληνας σκόρερ στη φετινή Super League και έκτος συνολικά, πίσω από Κούρτιτς, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελ Αραμπί και Καρλίτος.
Με αυτά τα νούμερα και με βάση τα λεπτά συμμετοχής του, ο Ευθύμης Κουλούρης σκοράρει ένα γκολ ανά 144’ λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκει δίχτυα περίπου ανά 1,5 ματς, συχνότητα που φυσικά τον θέτει στην πρώτη θέση της λίστας, πάνω από τον Κώστα Μήτρογλου που σκόραρε ανά 167 λεπτά και τον Εμάνουελ Περόνε, που σκόραρε ανά 173 λεπτά.
Προφανώς αυτά τα νούμερα τον κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων της ιστορίας της ομάδας μας. Ο Ευθύμης Κουλούρης προσπέρασε τον Γιώργο Μανούσο (που ήταν στην εξέδρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία) και είναι πλέον στην 3η θέση στη λίστα των σκόρερ της ιστορίας του Ατρόμητου. Επόμενος στόχος για τον «Κούλου» είναι ο Στέφανο Ναπολεόνι.
Ο Ιταλός επιθετικός ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Ατρόμητο έχοντας 35 γκολ (30 γκολ στο πρωτάθλημα, 4 στο Κύπελλο και 1 στα προκριματικά του Europa League) σε 115 εμφανίσεις.
Ο Κουλούρης έχει συνολικά 27 γκολ στο πρωτάθλημα, 5 στο Κύπελλο Ελλάδας και ΄1 στο προκριματικά του Europa League.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement