
Η Ένωση διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον Τζον Φαν Σιπ, αλλά χαμήλωσε την “μπάλα” για την αντικατάσταση του Αργύρη Γιαννίκη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν λίστες με υποψήφιους προπονητές.
Σε διάψευση προχώρησε η ΑΕΚ για τα σενάρια που ήθελαν ως φαβορί για τον κιτρινόμαυρο πάγκο, τον Ολλανδό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ.
Η Ένωση ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτα, για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ολλανδό τεχνικό, ώστε να αντικαταστήσει τον Αργύρη Γιαννίκη.
Μάλιστα, στην διάψευση της, η ΑΕΚ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καμία λίστα με υποψήφιους προπονητές για την Ένωση, χαμηλώνοντας την μπάλα, όσον αφορά την αντικατάσταση του Αργύρη Γιαννίκη, τονίζοντας ότι αυτή την στιγμή στην ομάδα υπάρχει μόνο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement