07.2
16:31

Δικαιώθηκε ξανά ο Μελισσανίδης: Καταδικάστηκε και στο εφετείο ο Ζωγράφος

AEK1924.gr team
Δικαιώθηκε ξανά ο Μελισσανίδης: Καταδικάστηκε και στο εφετείο ο Ζωγράφος
Advertisement

Απορρίφθηκε σήμερα η έφεση του Χριστόφορου Ζωγράφου που ειχε καταδικαστεί σε 1,5 χρόνο φυλάκιση για ψευδορκία κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακόμα μια φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δικαιώνεται στην υπόθεση συκοφαντίας που είχε μπλεχτεί το όνομα του, απ’ τον Χριστόφορο Ζωγράφου.

Η έφεση του πρώην αρχιδιαιτητή, εκδικαζόταν σήμερα απ’ το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, το οποίο και την απέρριψε, με παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος κατέθεσε ξανά ως μάρτηρας.

Θυμίζουμε, ότι ο Ζωγράφος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα στις αρχές Οκτωβρίου, με τρία αδικήματα, για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ποινή να ανέρχεται σε 14 μήνες φυλάκιση και η οποία διατηρήθηκε μετά την απόφαση να απορριφθεί και η έφεση του.

Συνεπώς, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ δικαιώνεται για την υπόθεση συκοφαντίας απ’ τον Χριστόφορο Ζωγράφου, για ακόμα μια φορά, την οποία και δεν άφησε μόνο στην αθλητική δικαιοσύνη, κυνηγώντας τον και στα πολιτικά δικαστήρια, τα οποία και του επέβαλαν την παραπάνω ποινή για τρία αδικήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->