Ο άλλοτε άσος της Βασίλισσας και νυν του Προμηθέα, δήλωσε την προτίμησή του για τον αντίπαλο που θέλει να έχει η ομάδα της Πάτρας στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Νικητής του προημιτελικού αγώνα μεταξύ Προμηθέα και ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε ο σύλλογος της Πάτρας.
Ο Προμηθέας «σφράγισε» το εισιτήριο για τα τελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθούν στα «Δύο Αοράκια», στις 18 έως 20 Φεβρουαρίου.
Στο πλαίσιο των δηλώσεων – μετά την πρόκριση του Προμηθέα – ο Νίκος Γκίκας δήλωσε πως θέλει την ΑΕΚ ως αντίπαλο για τα ημιτελικά του θεσμού, θεωρώντας την πιο εύκολο αντίπαλο από τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.
Αναλυτικά η δήλωση του Γκίκα: «Τώρα ελπίζουμε σε μια καλή κλήρωση και θέλουμε να πάμε στον τελικό. Ίσως το προτιμότερο είναι να παίξουμε με την ΑΕΚ, έχει πολλά προβλήματα και είναι ένα σκαλί πιο κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement