30.1
13:59

Νίκη πρωτιάς για τους Μάγκες

AEK1924.gr team
Νίκη πρωτιάς για τους Μάγκες

Η ΑΕΚ επικράτησε με 32-26 επί του Αερωπού Έδεσσας και πέτυχαν την δεύτερη σερί τους νίκη και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Νικηφόρα πέρασε η ΑΕΚ απ’ την Έδεσσα κόντρα στον Αερωπό, επικρατώντας με 32-26 για την 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Handball Premier.

Οι Μάγκες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πήραν αμέσως κεφάλι στο σκορ με 2-5, με την ομάδα της Έδεσσα να προσπαθεί να βρει απαντήσεις προς την εστία της Ένωσης.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, παρά μόνο κράτησαν μια κοντινή απόσταση με το σκορ, με την ΑΕΚ να καταφέρνει να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 11-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αερωπός μάζεψε την διαφορά, αλλά η Ένωση αφυπνήστικε εγκαίρως και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, καταφέρνοτνας να κρατήσει μια διαφορά ασφαλείας τριών και τεσσάρων γκολ.

Οι Κιτρινόμαυροι, πήγαν έτσι μέχρι το τέλος και επικράτησαν με 26-32 του Αερωπού, πετυχαίνοντας την δεύτερη τους σερί νίκη για την Β’ φάση του πρωταθλήματος και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-5, 4-8, 6-9, 8-12 , 11-15 (ημιχρ.), 13-16, 15-19, 16-22, 20-24, 23-27, 26-32.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement