29.1
11:22

Βόλεϊ Γυναικών: Στην Λαμία με στόχο το «διπλό»

Νίκος Κλεισαρχάκης
Βόλεϊ Γυναικών: Στην Λαμία με στόχο το «διπλό»
Advertisement

Η ΑΕΚ βρίσκεται σήμερα (29/01, 18:00) στην Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει με… καθαρό τρίποντο.

Η ήττα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ από την Θέτιδα στην προηγούμενη αγωνιστική, πλήγωσε των εγωισμό των αθλητριών.

Έτσι, η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Κώστας Αρσενιάδης επέλεξε στην αποστολή της ομάδας τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η νίκη θα αναπτερώσει το ηθικό και την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της «μάχης» για την είσοδο στην τετράδα του Πρωταθλήματος και σε αυτή στοχεύουν οι Κοριτσάρες.

Η βαθμολογία της Volley League:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->