
Ο διεθνής Κολομβιανός άσος της ΑΕΚ μίλησε για την στιγμή που θα επιστρέψει στην δράση.
Στην ανάπαυλα του ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ο Μπράιαν Ανγκόλα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε δείχνει να είναι σε καλό δρόμο, δίχως όμως να κάνει ακόμα προπονήσεις.
Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο ΑΕΚ1924, Ανγκόλα και Παππάς αναμένονται πίσω στις προπονήσεις σε δυο εβδομάδες, θέλοντας να είναι πανέτοιμοι για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η δήλωση του Ανγκόλα:
«Η ΑΕΚ κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Αποδίδουμε στο ριμπάουντ. Αν συνεχίσουμε έτσι νομίζω πως μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα», είπε αρχικά για το ματς.
«Περιμένω τις εξετάσεις των γιατρών, δεν κάνω προπονήσεις μέχρι τώρα, δεν μου το επιτρέπουν οι γιατροί. Νιώθω εξαιρετικά και ακολουθώ τις οδηγίες τους. Ελπίζω να είμαι έτοιμος και να δώσω το παρών στο Final Four του Κυπέλλου σύντομα».
Οι δυο παίκτες της Βασίλισσας αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις, με το βλέμμα τους στραμμένο στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!