28.1
22:45

Παπασταθόπουλος: «Μεγάλωσε ο Ολυμπιακός – Δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ως επιβεβαίωση ότι ο Ολυμπιακός μεγαλώνει και σκέφτεται πολύ διαφορετικά από τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα χαρακτήρισε την ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Με θερμά λόγια για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού μίλησε, με αφορμή την ανανέωση συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σε δηλώσεις του στη NOVA ο Έλληνας στόπερ εξέφρασε την άποψη ότι η συγκεκριμένη κίνηση επιβεβαιώνει την ανάπτυξη του συλλόγου και τη διαφορά από τους ανταγωνιστές του.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Για να είναι ο συγκεκριμένος προπονητής τόσο καιρό στην ομάδα δείχνει πως έχει κάνει έργο, έχει κατακτήσει τίτλους και έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός μεγάλωσε ως ομάδα, το ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δείχνει πως έχει αλλάξει τρόπο σκέψης, έχει δικό του τρόπο, σκέφτεται διαφορετικά, δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται μόνο τους τίτλους, έχει ανοίξει την σκέψη του για το μέλλον. Η ανανέωση αυτή δείχνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται πλέον ως ευρωπαϊκή ομάδα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement