27.1
21:35

Πάει για άλλα η ΑΕΚ – Αποσύρεται για Μπαλάντα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν στη διάθεση τους χρόνο και γι’ αυτό αποφάσισαν, να αποσυρθούν  απ’ την υπόθεση του Κολομβιανού χαφ και στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Βρισκόμαστε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ έχει εντείνει τις τελευταίες ημέρες την προσπάθεια της, για ενίσχυση στην μεσαία της γραμμή.

Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι τις τελευταίες ημέρες έκαναν ασφυκτικό πρέσινγκ στην Μπριζ, για τον δανεισμό του Έντερ Μπαλάντα, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο ένα της λίστας της Ένωσης, αλλά όμως φαίνεται ότι οι συζητήσεις δεν ευδοκίμησαν.

Η βελγική ομάδα δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει για την περίπτωση του Μπαλάντα και η ΑΕΚ δεν έχει χρόνο μπροστά της, για να βρίσκεται στην αναμονή και γι’ αυτό αποφάσισε να αποσυρθεί απ’ την περίπτωση του και να στραφεί σε άλλες επιλογές.

Κάπως έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έχουν προχωρήσει ήδη περιπτώσεις που βρίσκονται στην λίστα της ομάδας ως δεύτερη και τρίτη επιλογή, οι οποίες ωστόσο κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος με την πρώτη και καλύπτει τα “θέλω” της ομάδας, στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ενώ έχει την έγκριση και απ’ τον Αργύρη Γιαννίκη.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ, θα τρέξουν τις άλλες δυο υποθέσεις, που υπάρχουν στην λίστα της Ένωσης, θέλοντας να έχουν έρθει σε συμφωνία μέχρι το Σαββατοκύριακο, ώστε την Δευτέρα να έχει έρθει ο παίκτης στην Αθήνα για τις τελικές υπογραφές και ανακοινώσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement