25.1
18:54

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Καμία ζημιά στο υπόλοιπο γήπεδο…”

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τη ζημιά στο στέγαστρο της Λεωφόρου και τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα.

Ανακοίνωση για τη ζημιά στο στέγαστρο της Λεωφόρου έβγαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία ενημερώνει πως στο υπόλοιπο γήπεδο δεν υπάρχει η παραμικρή ζημιά και πως την Τετάρτη θα γίνει λεπτομερής εκτίμηση της ζημιάς και του χρόνου αποκατάσταση της. Ενώ θα υπάρξει και επιθεώρηση από το σχετικό κλιμάκιο.

Παράλληλα η πράσινη ΠΑΕ ενημερώνει πως οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 2, 3Α, 3Β και 5 αλλά και όσοι έχουν σουίτες στα επίσημα θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου.

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κι όλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά”.

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement