25.1
17:03

Λευκό τοπίο παραμένουν τα Σπάτα (ΦΩΤΟ)

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Σε λευκό τοπίο παραμένουν τα Σπάτα, αλλά η κατάσταση σε σύγκριση με χθες είναι πολύ καλύτερη. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Την δική τους προσπάθεια, να φέρουν το προπονητικό κέντρο σε κατάσταση λειτουργικότητας, ώστε να διεξαχθεί αύριο κανονικά η προπόνηση της ΑΕΚ, κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Το λευκό τοπίο μπορεί να παραμένει στα Σπάτα, αλλά η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη απ’ τις χθεσινές συνθήκες, αλλά τα προβλήματα δεν έχουν αποκατασταθεί και παραμένουν ακόμα.

Το χιόνι στα Σπάτα είναι κοντά στους 10 πόντους και οι Κιτρινόμαυροι κάνουν τα αδύνατα δυνατά με την προσπάθεια τους, για να είναι όλα έτοιμα για την αυριανή προπόνηση.

Μάλιστα, οι εργασίες και οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν έχουν να κάνουν μόνο εντός του προπονητικού κέντρου, αλλά και εκτός, γι’ αυτό και έχει υπάρξει ένας πρώτος σχειδασμόας όσον αφορά την πρόσβαση στο προπονητικό.

Μέχρι στιγμής, οι προσπάθειες συνεχίζονται και θα συνεχίσουν να γίνονται, χωρίς ωστόσο ακόμα να μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά, ότι θα είναι όλα έτοιμα για αύριο στις 13:00, που έχει προγραμματιστεί η προπόνηση της ομάδας.

Το θετικό της όλης υπόθεσης, είναι ότι πλέον ειναι σύμμαχος ο καιρός, καθώς υπάρχει ήλιος και μια αραίη που και που χιονόπτωση, με εξαίρεση ότι μέσα στη περιοχή των Σπάτων νωρίτερα χιόνιζε και πάλι.

Η δημοσίευση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement