25.1
14:35

Δικαίωση για την ΑΕΚ: Τιμωρήθηκαν για την τραγική διαιτησία με τον ΠΑΟΚ οι Πατιός-Τσιάνας

AEK1924.gr team
Advertisement

Η τραγική διαιτησία των Πατιό και Τσιάνα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έφερε την τιμωρία τους για 15 ημέρες απ’ την ΚΕΔ/ΟΧΕ, δικαιώνοντας τους Κιτρινόμαυρους που φώναζαν για σφαγιαστική διαιτησία.

Μεγάλη δικαίωση για το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ, που απ’ το Σάββατο ήταν έξαλλοι με τους διαιτητές Πατιό και Τσιάνα, που σφύριξαν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Η τραγική διαιτησία με τα πολύ σοαβαρά λάθη, έφεραν την αγανάκτιση και αντεπίθεση της ΑΕΚ, που έχει ζητήσει πλέον την δια βίου εξαίρεση των δυο διαιτητών απ’ τα παιχνίδια της, αλλά έφεραν και την τιμωρία τους για 15 ημέρες απ’ την ΚΕΔ/ΟΧΕ.

Οι δυο διαιτητές βαθμολογήθηκαν με μια απ’ τις χαμηλότερες βαθμολογίες για το φετινό πρωτάθλημα με 61/100, που δείχνει και με τον ποιο ξεκάθαρο τρόπο για την απαράδεκτη διαιτησία τους.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΚΕΔ/ΟΧΕ:

1) Λαμβάνοντας υπόψην την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 22/1/2022 που βαθμολόγησε με 68/100 ( 1 στην κατηγορία πειθαρχικό ), τιμωρεί με 15 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό τους διαιτητές ΠΑΤΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΤΣΙΑΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

2) Λαμβάνοντας υπόψην την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΙΩΝΙΚΟΣ Affidea – ΔΡΑΜΑ Monte Bianco στις 22/1/2022 που βαθμολόγησε με 64/100, τιμωρεί με 15 ημερολογιακές  ημέρες αποκλεισμό τους διαιτητές ΖΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΗΛΙΑ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

3) Λαμβάνοντας υπόψη το video του αγώνα ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ τιμωρεί με 15 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό τις διαιτητές ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ και ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους .

4) Τιμωρεί με 15 ημερολογιακές ημέρες αποκλεισμό τον παρατηρητή του αγώνα ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ – ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του.

5) Τιμωρεί με 10 ημερολογιακές ημέρες τους διαιτητές ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΙΚΟΛΑ  και ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ για παράβαση του άρθρου 34, παράγραφος 1,ζ,η του κανονισμού διαιτησίας.

Οι τιμωρίες ισχύουν από σήμερα 25/01/2022.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement