25.1
14:59

ΑΕΚ: Αναμονή για την αυριανή προπόνηση

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να γίνουν προσβάσιμα τα Σπάτα και να πραγματοποιηθεί κανονικά και χωρίς πρόβλημα η αυριανή προπόνηση.

Νωρίτερα είχατε διαβάσει στο AEK1924.gr, ότι ο χιονιάς έφερε την αναβολή του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, συνεπώς έφερε και την αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμα της ΑΕΚ.

Η πρώτη αλλαγή ήταν ότι δόθηκε σήμερα ρεπό στους Κιτρινόμαυρους, δίνοντας καλώς εχόντων των πραγμάτων ραντεβού για προπόνηση αύριο στις 13:00.

Όμως, για να διεξαχθεί κανονικά και χωρίς πρόβλημα η αυριανή προπόνηση, εξαρτώνται να γίνουν αρκετά πράγματα και πάνω σ’ αυτό δουλεύουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, κάνοντας την προσπάθεια τους.

Αρχικά, αυτή την ώρα τα Σπάτα δεν είναι προσβάσιμα λόγω του χιονιού, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να πλησιάσει το προπονητικό κέντρο.

Γι’ αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να γίνουν κάποιες ενέργειες και να καθαρίστει ο δρόμος, για να μπορούν να μεταβούν όλοι και χωρίς πρόβλημα στα Σπάτα.

Απ’ εκεί και έπειτα, θέλουν οι Κιτρινόμαυροι να καθαριστεί και ο αγωνιστικός χώρος, αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι θέλουν και την βοήθεια του καιρού, ώστε να σταματήσει η χιονόπτωση και να γίνει πιο εύκολη η διαδικασία καθαρισμού.

Συνεπώς, αν γίνουν όλες οι παραπάνω ενέργειες και σε συνάρτηση βέβαια με το τι θα γίνει στην Αττική Οδό, το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης έχουν δώσει ραντεβού για προπόνηση αύριο στις 13:00, με την ελπίδα όλων ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα και θα εξελιχθούν ομαλά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ Β’, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, έχοντας προγραμματίσει για προπόνηση αύριο το μεσημέρι, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ώρα και εφόσον όλα κυλούν ομαλά τότε, θα δοθεί το “οκ” για να μεταβούν για προόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Κηφισιά στην Καισαριάνη (29/01).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement