23.1
12:30

Χάντμπολ: Την εξαίρεση των διαιτητών Πατιού- Τσιάνα από τα παιχνίδια της θα ζητήσει η ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΑΕΚ περνάει στην αντεπίθεση μετά την τραγική διαιτησία των Πατιού και Τσιάνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ζητώντας την εξαίρεση των δυο διατητών απ’ τα παιχνίδια της.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν εξαγριωμένοι, παρά τη νίκη για όσα διαδραματίστηκαν στο ματς , απ’ τους διαιτητές Πατιού και Τσιάνα.

Οι δυο διαιτητές έδωσαν ρεσιτάλ… τραγικής διαιτησίας, που έφερε τεράστιο εκνευρισμό σε όλη την ομάδα, με αποτέλεσμα η Ένωση να θέλει απ’ την πλευρά για την διαφύλαξη της, να περάσει στην αντεπίθεση και να τελειώσει απ’ τα παιχνίδια της, την συγκεκριμένη δυάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση και να ζητήσει αύριο κιόλας, την εξαίρεση των δυο διαιτητών, απ’ τα παιχνίδια της, επ’ αόριστον.

Τόσο ως δίδυμο, όσο και ως ατομικά τον καθένα, καθώς τους θεωρεί επικίνδυνους για το άθλημα ως διαιτητές, που μόνο κακό κάνουν στο ελληνικό χάντμπολ.

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση στους ανθρώπους της ΑΕΚ, έκανε το γεγονός ότι ανέφεραν στο φύλλο αγώνος, ως φραστική επίθεση, την απαίτηση του Σταμάτη Παπασταμάτη, προς τους ίδιους να σεβαστούν την ομάδα και το άθλημα.

Το συγκεκριμένο γεγονός λοιπόν, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η συγκεκριμένη δυάδα, θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις στην πλάτη της Ντρεμπλούχο Ελλάδος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement