22.1
22:15

Δέδας: «Πιστέψαμε απ’ την αρχή στη νίκη, έχω μιλήσει με Χάμερ για ανανέωση»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας μετά τη νίκη της ΑΕΚ, τόνισε ότι πίστεψε απ’ την αρχή στη νίκη, προσθέτοντας ότι έχουν μάθει να παλεύουν με την δύσκολη καθημερινότητα, ενώ ανάφερε ότι θέελι την παραμονή του Χάμερ και για του χρόνου μιλώντας μαζί του για ανανέωση.

Εμφανώς ικανοποιημένος και χαρούμενος, ο Στέφανος Δέδας ανέφερε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ότι πίστεψαν απ’ την αρχή στη νίκη παρά το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Νίκο Παππά.

Επίσης, ανέφερε ότι έχουν μάθει να παλεύουν με την δύσκολη καθημερινότητα, ενώ ανέφερε μάλιστα για τις συζητήσεις που έχουν υπάρξει του ίδιου με τον Ίαν Χάμερ, για την ανανέωση της συνεργασίας τους και για του χρόνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Δέδας:

«Το πιστέψαμε από την αρχή, είχαμε την απουσία του Παππά την τελευταία στιγμή και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Έχουμε μάθει να παλεύουμε με την δύσκολη καθημερινότητα, τραυματισμούς και άλλα πράγματα που δεν τα αναφέρω εγώ αλλά οι υπόλοιποι. Προσπαθώ για το καλύτερο με τους παίκτες που έχω, είτε παίζουν 1 δευτερόλεπτο είτε 37-38 λεπτά».

Για τον Ίαν Χάμερ είπε: «Ο Ίαν ξέρω πως μπορεί να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Έχει προσφορά στην άμυνα και την επίθεση, βοηθά και στο κατέβασμα της μπάλας. Είναι ένα πολυεργαλείο, έχω μιλήσει μαζί του για να ανανεώσουμε και για του χρόνου. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό με παίκτες που θα γνωρίζουν ότι είναι στην ΑΕΚ και θα παλεύουν»,

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement