Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα (19/01, 18:30) η ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και την φάση των «16».
Η κλήρωση ανέδειξε τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο της ΑΕΚ για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτόν καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα.
Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της Ένωσης καλείται να κάνει πράξη αυτό που πέτυχε τις τελευταίες δυο φορές που διασταύρωσε τα… ξίφη με τον ΠΑΟΚ.
Με το βλέμμα στραμμένο στη νίκη-πρόκριση, τα κορίτσια της ΑΕΚ υποδέχονται την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας, για τρίτη φορά φέτος στις διοργανώσεις.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Αρσενιάδης είναι πάνοπλος, έχοντας ετοιμοπόλεμες όλες τις αθλήτριες. Έτσι, η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.
Πρόκειται για νοκ-αουτ αγώνα με τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος να αποτελεί έναν από τους στόχους της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν.
Μπορεί η αποστολή να είναι δύσκολη, όμως οι Κιτρινόμαυρες το έχουν ξανακάνει και έχουν «πατήσει» τον ΠΑΟΚ δυο φορές στο πρωτάθλημα της Volley League φέτος.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement