Ακόμα μία νίκη θέλει να πετύχει σήμερα (19/01, 19:00) η ΑΕΚ της Καρδιάς στην «μάχη» για την άνοδο στην Volley League, αντιμετωπίζοντας τον Αριστοτέλη Σκύδρας.
Με το δεξί μπήκε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ στην Β’ φάση της Pre League, επικρατώντας – με ανατροπή – επί του Πήγασου Πολίχνης.
Οι κιτρινόμαυροι αθλητές το ίδιο θέλουν να πετύχουν και σήμερα, στην εξ ‘αναβολής 1η αγωνιστική, έχοντας ταξιδέψει στην Πέλλα και (συγκεκριμένα) στην Σκύδρα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο νεοαποκτηθέντας Τέιλορ Χαντ βρίσκεται στην αποστολή και στην διάθεση του Χατζηαντωνίου, ο οποίος επέλεξε μία 15αδα αθλητών για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Θεοδόσης, Τσαρούχας, Ράμος, Αδάμ, Φίλος, Παύλου, Καβαρινός, Μουσίκας, Ντόντης, Αχιλλεόπουλος, Χαλίλης, Πετσιάς, Καπίρης, Πίπερ, Χαντ.
Πρόκειται για μία κρίσιμη αναμέτρηση, σε μία σειρά δύσκολων εκτός έδρας αγώνων που έχει η ΑΕΚ να φέρει εις πέρας, στο δρόμο προς την άνοδο στην Volley League.
Ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών, με την 1η θέση να οδηγεί απευθείας στην μεγάλη κατηγορία και τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2-5, να παλεύουν για το 2ο εισιτήριο.
Η βαθμολογία:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement