17.1
17:53

Φουρνιέ: «Η ΑΕΚ δεν έχει τα λεφτά για τον Μπαρμπόσα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ, ήταν ωμά κατηγορηματικός σε επικοινωνία που είχε με το SPORT24 αναφορικά με το στάτους των επαφών του γαλλικού συλλόγου με την ΑΕΚ για τον Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Σε καθημερινή βάση οι αναφορές των γαλλικών media με τις οποίες υπογραμμίζεται η μεγάλη πιθανότητα (ενίοτε παρουσιάζεται και ως βεβαιότητα) της συμφωνίας της Νις με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Παρά τις αρχικές διαψεύσεις, η Ένωση (δεν αρνείται πως) προσπαθεί να αξιοποιήσει τη συγκυρία και το timing και να εντάξει τον Βραζιλιάνο στο ρόστερ της, αναγνωρίζοντας επικοινωνιακά τη δυσκολία του εγχειρήματος.

Σίριαλ σε κάθε περίπτωση, σίριαλ που χρονίζει πλέον και παρότι κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο σε μεταγραφικές υποθέσεις, δεν παύει να δημιουργεί και απορίες, αλλά και εκνευρισμό. Αυτός ήταν εμφανής στην επικοινωνία που είχε το SPORT24 με τον αθλητικό διευθυντή του γαλλικού συλλόγου, Ζουλιέν Φουρνιέ, αναζητώντας απαντήσεις για το που βρίσκεται η προσπάθεια της ΑΕΚ και κυρίως τι αποδοχής τυγχάνει από τους Νικαίωτες.

Οι απαντήσεις αφενός απείχαν από τη συνηθισμένη… διπλωματία της (μεταγραφικής) εποχής, αφετέρου ήταν τελείως παράταιρες – για ακόμη μια φορά – στο γενικότερο κλίμα. “Η ΑΕΚ δεν έχει χρήματα για να αποκτήσει τον Μπαρμπόσα. Θα τον κρατήσουμε στο ρόστερ μας”, το αρχικό σχόλιο του Φουρνιέ, ο οποίος σε ανάλογο τόνο ξεκαθάρισε σε διευκρινιστική ερώτηση το ενδεχόμενο δανεισμού ή συνιδιοκτησίας.

“Δεν έχουμε καμία πρόθεση να συζητήσουμε τέτοιες λύσεις. Δεν θέλουμε ούτε να δανείσουμε τον ποδοσφαιριστή ούτε να παραχωρήσουμε μέρος των δικαιωμάτων του”, τόνισε χαρακτηριστικά το αφεντικό της δεύτερης αυτή τη στιγμή του σαμπιονά, χωρίς να επιτρέψει ούτε με τον τόνο του αλλά ούτε και την ευθύτητα των απαντήσεών του την παραμικρή συνέχεια.

Αν όλο αυτό το στιλ εντάσσεται στη σαφώς προβλεπόμενη τακτική που κάθε μεταγραφική ιστορία εμπεριέχει μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών ή αν ο Ζουλιέν Φουρνιέ ήταν πρόδηλα ειλικρινής ως προς την (μη) εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ για τον Βραζιλιάνο μέσο, δεν θ’ αργήσει να φανεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement