17.1
10:59

Απ’ το κακό στο χειρότερο και βελτίωση… μηδέν

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ δεν βελτιώνεται αλλά χειροτερεύει από αγώνα σε αγώνα, προβληματίζοντας με την εικόνα της, για το που βαδίζει στη πορεία της.

Φαίνεται πως η ήττα απ’ τον ΟΦΗ, δεν έγινε μάθημα για την ΑΕΚ και κατάφερε να γνωρίσει την ήττα και απ’ τον Παναιτωλικό, γράφοντας δυο αρνητικά ρεκόρ στην ιστορία της.

Το πρώτο έχει να κάνει με τους Αγρινιώτες που για πρώτη φορά κατάφεραν να επικρατήσουν εκτός έδρας της ΑΕΚ, ενώ το δεύτερο είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι Κιτρινόμαυροι γνώρισαν δυο ήττες σερί ως γηπεδούχοι από ομάδα της Περιφέρειας.

Το μεγάλο θέμα της ΑΕΚ που δημιουργεί προβληματισμό δεν είναι το ότι γνωρίζει την ήττα και γράφει τα αρνητικά ρεκόρ το ένα πίσω απ’ το άλλο, αλλά το ότι απ’ τον Οκτώβρη που έχει τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της και ειδικότερα το τελευταίο δίμηνο, η ομάδα δεν πείθει και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει βελτίωση.

Είναι πολύ διαφορετικό στο να βελτιώνεται η ομάδα και να μην κάθονται τα αποτελέσματα, απ’ το να εμφανίζεται χειρότερη και χωρίς λύσεις, έχοντας χαλάσει και οτιδήποτε καλό έδειχνε στην αρχή της σεζόν.

Η ΑΕΚ και χθες εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ως ομάδα, έδειχνε να μην έχει ρυθμό, που σε ένα σημείο οφείλεται και απ’ την αδράνεια της ομάδας λόγω του κορωνοϊού.

Όμως, το σημαντικότερο είναι, ότι δεν έβγαλε στο ματς σχεδόν ούτε μισή ομαδική ενέργεια, αποδεικνύοντας επί χόρτου, ότι δουλεύει κάτι στις προπονήσεις, για την βελτίωση του συνόλου και κυρίως απέδειχνε στο ματς ότι παίζει ο καθένας ατομικά και με το… ταλέντο του.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει πει αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα, ότι η Ένωση δεν παίζει με τον τρόπο παιχνιδιού που ο ίδιος θέλει και χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθεί η εικόνα της.

Τελείωσε ο χρόνος του Γιαννίκη και η ΑΕΚ δείχνει αποκαρδιωτική εικόνα και καμία βελτίωση

Το κακό της όλης υπόθεσης είναι, ότι αυτή η βελτίωση δεν βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αντιθέτως η ομάδα εμφανίζει από αγώνα σε αγώνα όλο και χειρότερο πρόσωπο, δημιουργώντας ακόμα περισσότερο προβληματισμό για το που βαδίζει η ομάδα.

Το χρονικό διάστημα που δόθηκε στον Γιαννίκη πέρασε, όχι για να αποδείξει πλήρως το έργο του, αλλά στο να εμφανίζει από αγώνα σε αγώνα σημάδια βελτίωσης και να αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο μέσα απ’ την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Προφανώς, για την αποκαρδιωτική χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ, δεν ευθύνεται μόνο ο Γιαννίκης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που εμφανίζουν μια νοοτροπία, ανευ προηγούμενου που δεν συμβαδίζει με νοοτροπία ομάδας που λέει και θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και να κερδίσει τίτλους.

Με απλά λόγια ντράπηκε και η ντροπή χθες, με αυτή την εικόνα που παρουσίασαν οι Κιτρινόμαυροι, χάνοντας με ανατροπή απ΄τον Παναιτωλικό, που μπορεί και δικαιολογημένα να έχει παράπονα η Ένωση απ’ την διαιτησία, αλλά δεν είναι δικαιολογία για την κάκιστη εμφάνιση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement