16.1
15:19

Εξοργισμένοι στην ΑΕΚ για τα δημοσιεύματα για τον Ανγκόλα

AEK1924.gr team
Advertisement

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της, θέλησε να δείξει την οργή της, για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα ΜΜΕ το πρόβλημα υγείας του Μπράιαν Ανγκόλα, θεωρώντας αυτονόητο να αντιμετωπίσουν με διακριτικότητα το θέμα.

Με νέα της ανακοίνωση η ΚΑΕ ΑΕΚ, θέλησε αυτή την φορά να επιτεθεί σε μερίδα των ΜΜΕ, που χωρίς καθόλου διακριτικότητα και σεβασμό στο “ιατρικό απόρρητο”, προχώρησαν σε διάφορα δημοσιεύματα για το πρόβλημα υγείας του Μπράιαν Ανγκόλα.

Η Βασίλισσα αναφέρει στην ανακοίνωση της, ότι θεωρούσαν αυτονόητη την διακριτικότητα στο θέμα, αλλά έπεσαν έξω, επισημαίνοντας προς τον κόσμος της ομάδας ότι σε συνεργασία με τους ιατρούς και τον αθλητή, θα πληροφορεί και θα ενημερώνει για πραγματικά γεγονότα μέσω των επίσημων social media της ΚΑΕ, όπως είχε πράξει και στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H AEK BC με αίσθημα ευθύνης για ακόμη μία περιπέτεια, εκ των πολλών που έχουν πλήξει την εφετινή περίοδο την Ομάδα μας, ανακοίνωσε σήμερα (16/01), ότι ο αθλητής μας Μπράιαν Ανγκόλα διεγνώσθη με πρόβλημα υγείας.

Θεωρήσαμε αυτονόητο, ότι τα ΜΜΕ θ’ αντιμετωπίσουν με διακριτικότητα το θέμα, και θα σεβαστούν το «ιατρικό απόρρητο» και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Αυτό άλλωστε επιτάσσει το καθήκον, αλλά και ο Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

Δυστυχώς, πέσαμε έξω…

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τα γραφόμενα και τους κώδικες, το αξιακό μέγεθος του καθενός κρίνεται/προσδιορίζεται από τους άγραφους νόμους, που στοιχειοθετούν την Ηθική, κι αυτή τη στάση ας την κρίνει η κοινωνία.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό, ότι μόνον η ΑΕΚ BC, σε συνεργασία με τους ιατρούς και τον αθλητή, θα πληροφορεί για πραγματικά γεγονότα μέσω των επίσημων social media της ΚΑΕ, όπως έπραξε και σε άλλες περιπτώσεις. Ούτε «λιποθυμίες», ούτε «αγωγές», ούτε «χρόνοι αποθεραπείας», ούτε τίποτε εξ όσων αναγράφονται τις τελευταίες ώρες «υπάρχουν», «συνέβησαν», «ισχύουν».

Η ΑΕΚ ΒC και ο αθλητής παρακαλούμε τους πάντες να σεβαστούν τις στιγμές, και ν’ ανταποκριθούν στην εύλογη επιθυμία μας να ενημερώνουμε εμείς για θέματα υγείας.

Πολλάκις ζητήσαμε τα αυτονόητα στην επώδυνη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά από μερίδα εκπροσώπων των ΜΜΕ δεν υπήρξε ανταπόκριση. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Σε θέματα δε, υγείας, δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Είναι ανθρώπινο καθήκον μας η προάσπιση των δικαίων. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη συνιστά μονόδρομο. Ως εκ τούτου, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας απέναντι σε ετερόκλητες συμπεριφορές, που αφορούν σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων και καταγραφή ανακριβών ειδήσεων, πολλώ δε μάλλον για θέματα υγείας.

Διαβεβαιώνουμε τον υπερήφανο κόσμο της Ομάδας μας, ότι για άλλη μία φορά θα διαχειριστούμε με ψυχραιμία τα αναπόφευκτα.

Ευχόμαστε ξανά περαστικά στον Μπράιαν και γρήγορα να επιστρέψει στις επάλξεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement