16.1
18:13

Ανγκόλα: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα στην καρδιά, θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ»

AEK1924.gr team
Advertisement

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Μπράιαν Ανγκόλα ξεκαθάρισε πως το μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει οφείλετε στις επιπτώσεις του κορονοϊού ενώ τόνισε πως θα επιστρέψει σύντομα πιο δυνατός από ποτέ.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα πήρε θέση για το μικρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter τονίζοντας πως πρόκειται για κάποιες επιπτώσεις από τον κορονοϊό. Επιπλέον ο Κολομβιανός αθλητής της ΑΕΚ επισήμανε πως δεν έχει κάποιο καρδιακό πρόβλημα και πως θα επιστρέψει άμεσα πιο δυνατός από ποτέ στις υποχρεώσεις της Ένωσης.

“Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας, εκτιμώ το ενδιαφέρον. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κάποιο καρδιακό πρόβλημα. Πρόκειται για επιπτώσεις από τον κορονοϊό και είναι φυσιολογικό. Πρέπει να μείνω εκτός μέχρι να περάσει και να επιστρέψουν όλα στο φυσιολογικό. Τίποτα παραπάνω από επιπτώσεις του κορονοϊού. Θέλω παρακαλώ να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Με τις προσευχές σας και τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Σας ευχαριστώ, ο Θεός να σας έχει καλά”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement