Ένα μολδαβικό δημοσίευμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ενδιαφέρον για τον Γιώργο Αθανασιάδη από ρωσική ομάδα, αλλά και γνωστοποίησε τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιώργου Αθανασιάδη με την φανέλα της Σέριφ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτηση του.
Μέχρι στιγμής κάτι επίσημο δεν έχει υπάρξει και όλα κυμαίνονται σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά τα δημοσιεύματα έχουν ξεκινήσει να δίνουν μια εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί απ’ το καλοκαίρι και έπειτα.
Μάλιστα, ένα μολδαβικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αθανασιάδης είναι πολύ πιθανό να μην συνεχίσει στη Σέριφ, παρότι θα ήθελε την παραμονή του, η τωρινή του ομάδα, αλλά θα επιστρέψει στην ΑΕΚ για να… φύγει.
Συγκεκριμένα, η “Futbol Moldavo” αναφέρει ότι η ΑΕΚ κοστολογεί τον Έλληνα γκολκίπερ στα 2 εκατ. ευρώ, ως τιμή εκκίνησης των συζητήσεων και επίσης τονίζει ότι έχιε υπάρξει ενδιαφέρον από ρωσική ομάδα για την περίπτωση του.
Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Futbol Moldavo» γράφει:
«Το μέλλον του Αθανασιάδη μπορεί να είναι μακριά από την Μολδαβία. Η Σέριφ ήθελε να τον αγοράσει το καλοκαίρι για 200 χιλ. ευρώ, όμως η ΑΕΚ αρνήθηκε, μια κίνηση που αποδείχθηκε σωστή.
Η ΑΕΚ πιστεύουν τώρα ότι θα μπορέσουν να τον πουλήσουν με 2 εκατ. ευρώ. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι μια πλούσια ρωσική ομάδα παρακολουθεί τον Αθανασιάδη, προς το παρόν όμως δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στην Σέριφ έως το και τον Ιούνιο του 2022».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement