
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τον Μαλίς Κομπί Ασαμόα, ωστόσο ο παίκτης στην ανακοίνωση φαινόταν με το κασκόλ της Καλαμάτας.
Έγινε κι αυτό! Ο Ολυμπιακός Βόλου απέκτησε τον Μαλίς Κομπί Ασαμόα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Καλαμάτα. Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας ωστόσο ανακοίνωσαν τον παίκτη με κασκόλ της Μαύρης Θύελλας, κάτι το οποίο φυσικά και έγινε viral.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Μαλίς Κόμπι Ασαμόα από την Καλαμάτα. Πρόκειται για Άγγλο επιθετικό, 19 ετών (γεννήθηκε στις 15/11/2002) ο οποίος φέτος με την ομάδα της Καλαμάτας κατέγραψε μία συμμετοχή, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρέντιγνκ και της Λούτον.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μαλίς Κόμπι Ασαμόα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».
Πηγή: Sport-fm.gr