07.1
12:36

Χάντμπολ: Φέρνει ξένο δεξιό ίντερ από Μπουντεσλίγκα

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Κοντά στην ανακοίνωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία και έχει κλείσει ξένο δεξιό ίντερ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Μπουντεσλίγκα.

Μετά τις αποχωρήσεις που προέκυψαν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ στο χάντμπολ, ήταν βέβαιο, ότι οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση τους.

Γι’ αυτό τον λόγο, φαίνεται πως οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή δεξιού ίντερ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπουντεσλίγκα, για να καλύψει το κενό του Αμντεραχίμ Μπεριά, ο οποίος μεταγράφηκε στη Γαλλική, Τρεμπλάι.

Μετά από αρκετό σκάουτινγκ λοιπόν, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, βρήκαν τον παίκτη που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μπεριά και προέρχεται απ’ το καλύτερο πρωτάθλημα χάντμπολ στον κόσμο.

Η μεταγραφή του θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη και μέσα στο επόμενο 24ωρο είναι πιθανόν να προχωρήσει η ΑΕΚ στην ανακοίνωση της απόκτησης του.

Απ’ εκεί και έπειτα, η Ένωση δεν φαίνεται πως θα περιοριστεί μόνο με μια μεταγραφή, καθώς δείχνει διάθεση να κλείσει ακόμα μια μεταγραφή, ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο για το δεύτερο μισό της σεζόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement