
Οι δυο ομάδες τίμησαν την μνήμη των δυο πρόσφατα εκλιπόντων μελών της κιτρινόμαυρης οικογένειας.
Σε βαθύ πένθος βρίσκεται το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο το τελευταίο διάστημα, ελέω των σημαντικών απωλειών.
Κώστας Γενεράκης και Στέλιος Σεραφείδης άφησαν την τελευταία τους πνοή το προηγούμενο (πρόσφατο) διάστημα, με την ΑΕΚ να αποχωρίζεται δυο σημαντικούς άνδρες.
Έτσι, πριν την σημερινή (05/01) αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας, η τοπική ομάδα και η Ένωση τήρησαν ενός λεπτού σιγή, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να «λυγίζει», έχοντας ιδιαίτερη σχέση με τον Σεραφείδη.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Πριν από την έναρξη του αγώνα με την @pas_lamia_1964 πραγματοποιήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Στέλιου Σεραφείδη και Κωνσταντίνου Γενεράκη#lamaek #aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfamily #slgr #slgrinterwetten pic.twitter.com/VwBCYA1Gpk
— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) January 5, 2022
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement