
Διαδυκτιακή σύσκεψη με ομάδες εθνικών κατηγοριών προγραμματίζει τη Δευτέρα (3/1) η ΕΟΚ ενόψει του ΔΣ της Τρίτης (4/1). Ορατό το ενδεχόμενο μετάθεσης αγωνιστικών κατά δύο εβδομάδες.
Ο κορωνοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον αθλητισμό και να οδηγεί στην αναβολή αγώνων σε όλη την Ευρώπη. Προκειμένου να συζητηθούν θέματα για το ζήτημα αυτό, η ΕΟΚ προγραμματίζει διαδυκτιακή σύσκεψη με ομάδες εθνικών κατηγοριών τη Δευτέρα (3/1), ενόψει του ΔΣ που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (4/1).
Στο τραπέζι υπάρχει και το ενδεχόμενο μετάθεσης αγωνιστικών κατά δύο εβδομάδες μιας και αρκετοί αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων έχουν ήδη αναβληθεί λόγω της πανδημίας. Προ ολίγων ημερών, σε έκτακτο συμβούλιο, η ΕΟΚ είχε αποφασίσει την συνέχιση των πρωταθλημάτων ωστόσο με τα νέα δεδομένα αυτό δεν είναι σίγουρο και αναμένεται να αποφασιστεί.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement