Στη δημοσιότητα δόθηκε η σχετική ΚΥΑ με τα νέα μέτρα που τέθηκαν από σήμερα στις 6 το πρωί σε ισχύπροκειμένου να ανακοπεί η πορεία της μεταλλαξης “Όμικρον”.
Οι χώροι διασκέδασης/εστίασης θα έχουν ωράριο έως τα μεσάνυχτα, θα λειτουργούν μόνο με καθήμενους πελάτες, σε τραπέζια έως έξι ατόμων και χωρίς μουσική.
Εξαίρεση είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς οπότε τα καταστήματα εστίασης θα λειτουργήσουν έως τις δύο το πρωί αλλά με τους ιδιους περιορισμους.
Σε εφαρμογη τιθενται και τα μετρα που είχαν ήδη ανακοινωθεί για τις 3 Ιανουαρίου και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων περιορισμό στη χωρικότητα των γηπέδων στο 10% με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα καθώς και τηλεργασία σε ποσοστό έως 50% τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement