Ο Άκης Μάντζιος έβαλε κακό βαθμό στην απόδοση του Άρη στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, αναφέρθηκε και στην αγωνιστική ανάκαμψη του Χουάν Ιτούρμπε.
Με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι μπορεί να κρατήσει μόνο την αντίδραση της ομάδας του στα τελευταία 20-25 λεπτά του αγώνα με τον ΟΦΗ. «Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι αυτός που κρατάμε και η αντίδραση μας, κυρίως στο τελευταίο εικοσιπεντάλεπτο. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Δεν είχαμε καθόλου ένταση, συνεργασίες, δημιουργία και κίνηση στον χώρο χωρίς την μπάλα.
Υπάρχει κόπωση για κάποια παιδιά. Είναι και κάποιοι «φορτωμένοι» ποδοσφαιριστές, από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Υπολογίζουμε ότι μας έλειπαν και δυο σημαντικοί ποδοσφαιριστές απέναντι στον ΟΦΗ. Συνυπολογίζοντας φυσικά και τις αναγκαστικές αλλαγές των Ντιαγέ και Γκαρσία, που έκαναν πιο δύσκολη τη διαχείριση και τις αλλαγές που θα μπορούσαμε να κάνουμε, στην κανονική ροή του αγώνα. Με τις όποιες δικαιολογίες και να υπάρχουν δεν επιτρέπεται στην ομάδα μας να έχει τέτοια εικόνα. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στους δυο τελευταίους αγώνες, αρχής γενομένης από τον Ιωνικό και έπειτα με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο».
Στάθηκε στον Χουάν Ιτούρμπε του οποίου η επίδραση στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη είναι πλέον ορατή. «Όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Τον περιμένουμε, δουλεύει και γίνεται όλο και καλύτερος και νομίζω πως βοηθάει την ομάδα παρά πολύ».
Επιβεβαίωσε ότι ο Ματέο Γκαρσία δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού για τον αγώνα (20/12) με τον Ιωνικό, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις για τους Ντιαγέ και Μπερτόγλιο θα ληφθούν την τελευταία στιγμή αλλά το πιθανότερο είναι αμφότεροι να βρεθούν στη διάθεσή του. «Περιμένουμε πως ο Ιωνικός θα είναι μια ομάδα που θα αμυνθεί. Στα τελευταία παιχνίδια έχει αλλάξει και σχηματισμό, όποτε είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ καλά. Θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να κερδίσουμε το παιχνίδι».
Πηγή: Gazzeta.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement