18.12
12:53

Γηπεδάρα 3.000 θεατών με προδιαγραφές UEFA στα Σπάτα (PICS)

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Γηπεδάρα 3.000 θεατών με προδιαγραφές UEFA στα Σπάτα (PICS)

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο προπονητικό της ΑΕΚ στα Σπάτα και το έργο θα παραδοθεί έτοιμο μετά τις 15 Γενάρη

Στα Σπάτα αυτές τις μέρες κορυφώνονται οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση του νέου γηπέδου με τα πλέον υπερσύγχρονα φώτα led στους πυλώνες που θα επιτρέπουν κανονικά και βραδινή τηλεοπτική μετάδοση.

Το γήπεδο μάλιστα είναι χωρητικότητας αυτή τη στιγμή 3.000 θεατών και με τις πλήρεις προδιαγραφές της UEFA ακόμα και για τελικό Youth League ενώ θα δηλωθεί του χρόνου ταυτόχρονα με το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ως δεύτερη έδρα της Ένωσης.

Σταδιακά οδεύουμε με την ολοκλήρωση των έργων στην απαιτούμενη διαδικασία αδειοδότησης αλλά και επιθεώρησης από την UEFA. Μάλιστα το γήπεδο στα Σπάτα διαθέτει το πιο σύγχρονο σύστημα αποστραγγισμού και θα είναι στο 100% έτοιμο να παραδοθεί μετά τις 15 Γενάρη. Από την άλλη οι χώροι στην απέναντι εξέδρα έχουν όλα τα απαιτούμενα για διοργάνωση αγώνων ακόμα και τελικής φάσης ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε επίπεδο youth.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement