15.12
09:55

Ανέβασε ρυθμό ο Γκαρσία, πιθανόν να προλάβει Ιωνικό

Κώστας Κοσικίδης
Ανέβασε ρυθμό ο Γκαρσία, πιθανόν να προλάβει Ιωνικό
Advertisement

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ ανέβασε ρυθμό στη χθεσινή προπόνηση και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη για το ματς με τον Ιωνικό.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, κράτησε τον Λιβάι Γκαρσία εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ήταν αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης με τον Ιωνικό.

Όμως, αυτές τις ημέρες ο εξτρέμ της ΑΕΚ είχε από πάνω του, όλο το τιμ των γυμναστών αποκατάστασης και το ιατρικό τιμ, οι οποίοι προσπάθησαν και δούλεψαν μαζί του, για να ξεπεράσει την μικρή θλάση που τον ταλαιπώρησε και πιθανόν να κατάφεραν την γρήγορη επιστροφή του.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση, ο Γκαρσία ανέβασε ρυθμούς και φάνηκε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, με αποτέλεσμα να δοκιμάσει και να συμμετάσχει σε ασκήσεις με αρκετή πίεση και ταχύτητες, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα μπορέσει σήμερα να ανεβάσει κι’ άλλο ρυθμό, ώστε να δοθεί στον Γιαννίκη το “οκ” και να μπει στην αποστολή για το ματς της Νεάπολης.

Σίγουρα, ο Γκαρσία δεν διεκδικεί φανέλα βασικού, αλλά θα δώσει μια επιπλέον λύση στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ και στον Αργύρη Γιαννίκη, κατά την διάρκεια του αγώνα, για να φρεσκάρει ως αλλαγή την ομάδα.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Γκαρσία, όπως φαίνεται θα μπει στην αποστολή της Ένωσης για το ματς με τον Ιωνικό, ξεπερνώντας γρήγορα την θλάση που τον ταλαιπώρησε, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή τελευταία προπόνηση, πριν απ’ τον αγώνα της Νεάπολης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->