11.12
11:05

Βόλεϊ Γυναικών: Βάζει τον ΟΣΦΠ στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Βόλεϊ Γυναικών: Βάζει τον ΟΣΦΠ στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ
Advertisement

Ώρα ντέρμπι για την ΑΕΚ σήμερα (11/12, 18:45, ΑΕΚ1924) που υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια με στόχο να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Έχοντας αφήσει πίσω την (μεγάλη) ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό, η ΑΕΚ πήρε σημαντικό «διπλό» στην Σαντορίνη και συνεχίζει.

Η αγωνιστική δράση της Volley League βρίσκει τις Κοριτσάρες απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχονται στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Αρσενιάδης υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας με την αποστολή της ΑΕΚ να αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η Ένωση θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας ως… άσο στον μανίκι της, τον κόσμο που θα βρεθεί στο κλειστό γήπεδο και θα δώσει παλμό και ώθηση στις κιτρινόμαυρες αθλήτριες.

Έτσι, η ΑΕΚ θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπου στην περίπτωση νίκης με 3-0 σετ, μπορεί να προσπεράσει βαθμολογικά τον Ολυμπιακό.

Η βαθμολογία της Volley League:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->