08.12
10:42

Έριξε τους τόνους η ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι Κιτρινόμαυροι χαμήλωσαν την μπάλα όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, έχοντας ως προτεραιότητα να απαλλαγεί από συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει.

Βρισκόμαστε σχεδόν ένα μήνα μακριά απ’ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κάποιες ομάδες, έχουν ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν συμβαίνει στην ΑΕΚ, η οποία μπορεί να έχει υπόψιν της και να γνωρίζει που θα ήθελε να ενισχυθεί υπό κανονικές συνθήκες τον Γενάρη, αλλά όπως φαίνεται έχει βάλει σε προτεραιότητα αλλά ζητήματα που την απασχολούν.

Συγκεκριμένα, η Ένωση δεν θα προχωρήσει εύκολα σε κάποια μεταγραφική κίνηση, αν δεν καταφέρει να βρει λύση και να απαλλαγεί απ’ τα συμβόλαια τον Εμανουέλ Ινσούα και Όλεγκ Νταντσένκο, αλλά και απ’ τον Μιχάλη Μπακάκη.

Κι’ αυτό γιατί η Ένωση μετά τον μεταγραφικό οργασμό του καλοκαιριού και των 14 μεταγραφών, άνοιξε την οικονομική κάνουλα, την οποία και πρέπει να περιορίσει τον Γενάρη, ώστε να μην έχει οικονομικά θέματα στον προϋπολογισμό της χρονιάς, έπειτα κιόλας απ’ τον φετινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό, που επέφερε όσο να ναι ένα μέρος οικονομικής ζημιάς.

Σίγουρα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ και συγκεκριμένα το τμήμα σκάουτινγκ, σκανάρει την μεταγραφική αγορά για επίδοξους στόχους της ομάδας, αλλά αν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικά αξιόλογο, που θα καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, στην εκάστοτε θέση, τότε δύσκολα θα προχωρήσει την οποιανδήποτε κίνηση.

Οι Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης Παπαδημητρίου και Αργύρης Γιαννίκης, δεν έχουν μιλήσει εξονυχιστικά για τα μεταγραφικά, αλλά έχει σχεδόν κλειδώσει ότι η προτεραιότητα της Ένωσης σε περίπτωση μεταγραφής, να γίνει για παίκτη στα χαφ και στα στόπερ.

Πιθανόν, όσο πλησιάζει η ημέρα έναρξης της μεταγραφικής περιόδου, να υπάρξει η σύσκεψη των τριών ανδρών, συζητώντας για τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και θα δείξει η πορεία αν και πότε θα συμβεί, παίζοντας καθοριστικό ρόλο όπως προείπαμε οι υποθέσεις αποδεσμεύσεων παικτών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement