08.12
15:09

Δίκτυο Ακαδημιών ΑΕΚ: Όμορφη κίνηση απ’ την Ακαδημία Εθνικού Καρδίτσας

AEK1924.gr team
Advertisement

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου η Ακαδημία του Εθνικού Καρδίτσας, μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα, με το σύνθημα «ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ».

Αναλυτικά η δημοσίευση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου η Ακαδημία του Εθνικού Καρδίτσας, μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα. Με το σύνθημα «ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ», οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Εθνικού Καρδίτσας και συγκεκριμένα των τμημάτων Κ6, Κ8, Κ10 και 12 αγωνίστηκαν με τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στον 1ο ποδοσφαιρικό αγώνα συμπερίληψης ατόμων με αναπηρία που έχει γίνει όχι μόνο στην Καρδίτσα αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.
Στόχος αυτής της δράσης είναι να δείξει ότι στον αθλητισμό δεν χωρούν διακρίσεις και πως μέσω του ποδοσφαίρου μπορούν να περάσουν πολλά κοινωνικά μηνύματα. Ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. Αναστάσιος Μασούρας ευχαριστεί πρωτίστως όλα τα παιδιά και τους γονείς του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την παρουσία τους και την στήριξη αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα.
Επίσης, όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συγκεκριμένα τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας κ. Αλέξανδρο Σφήκα, τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Αναγέννησης και Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Τένις με Αμαξίδιο κ. Στέφανο Διαμαντή, την Ολυμπιονίκη του βάδην κ. Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την Βαλκανιονίκη του βάδην κ. Πένυ Τσινοπούλου, τον πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλη Στεργιόπουλο, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Ιωάννη Ρόβα για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την χορήγηση αθλητικού υλικού και τον Σύλλογο Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας για τον εθελοντισμό.
Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ κ. Ηλία Κυριακίδη για την όλη υποστήριξη και σε όλη την εκπαιδευτική ομάδα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ για την αρωγή τους στην οργάνωση αυτής της σημαντικής αθλητικής αλλά και κοινωνικής δράσης.
Πρόκειται για δράση την οποία είχε προτείνει η Διεύθυνση Δικτύου κατά την επίσκεψη του κ. Κυριακιδη στην Καρδίτσα. Οι υπεύθυνοι, όμως, κατάφεραν και να την εξελίξουν και να την πραγματοποιήσουν πολύ νωρίτερα από τον αρχικό υπολογισμό!

Η δημοσίευση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement