04.12
12:22

Ζαραλίκος: «Ήταν καραστημένο, αυτά που λέει είναι άλλα αντ’ άλλων»

AEK1924.gr team
Advertisement

Με αφορμή το επεισόδιο που συνέβη προχθές το βράδυ στο θέατρο που δίνει παράσταση, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για το συγκεκριμένο γεγονός χαρακτηρίζοντας το… καραστημένο.

Ο Χριστόφορος Ζαραλικός μίλησε στην αθλητική εφημερίδα της Live Sport, για το σκηνικό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης με την Σάσα Σταμάτη και με μπράβους, τονίζοντας ότι ήταν καραστημένο, ενώ η ίδια με όσα ισχυρίστηκε λέει άλλα αντ’ άλλων, που δεν έχουν βάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στη Livesport:

«Μία παράσταση έχει αρχή, μέση, τέλος, συγκεκριμένο πλαίσιο και συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης. Οι παραστάσεις δεν κόβονται κομματάκι – κομματάκι και όνομα – όνομα για να δικαιολογήσουμε το τι κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του. Αυτά που έλεγε επί σκηνής η κυρία ήταν ακατάληπτα και αυτά που έγραψε είναι επίσης ακατάληπτα. Η κυρία είχε έρθει στημένα για να κάνει αυτό το επεισόδιο. Είχε έρθει στημένα ώστε μόλις ακούσει το όνομα, να πεταχτούν πάνω αυτή, οι δύο έυσωμοι «φουσκωτοί» που ήταν μαζί και ένας τρίτος, που με το κινητό κατέγραφε το γεγονός. Άρα ήταν καραστημένο. Αυτά που λέει είναι άλλα αντ’ άλλων».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Όταν κάποιοι έρχονται να στήσουν τέτοια ιστορία μέσα σε θέατρο που είναι 50 μέτρα από την Βουλή, κάτι που σημαίνει ότι γίνεται χαμός από Αστυνομία έκει έξω, πάει να πει ότι νιώθουν άνετοι να το κάνουν αυτό. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Με τον τσαμπουκά, με το “έτσι θέλω”, ήθελαν να σταματήσει η παράσταση. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει θέση επίσημα, όχι για μένα, αλλά για ό,τι έγινε σε ένα θέατρο, σημαίνει ότι η κυβέρνηση επισήμως αφήνει πάρα πολλά περιθώρια σε τέτοια άτομα και τέτοιες πράξεις».

Για την στάση και την κάλυψη των γεγονότων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τονίζοντας: «Η σιωπή των Μέσων δείχνει αν αυτό το γεγονός ήταν κατευθυνόμενο ή τυχαίο. Αν είχα εκνευριστεί και είχα βρίσει ή είχα κάνει μία χειρονομία, τα μεγάλα κανάλια θα με είχαν σκίσει. Τώρα, δεν υπάρχει γεγονός. Δεν αναφέρεται πουθενά. Δεν ασχολείται σχεδόν κανένας δημοσιογραφικός οργανισμός».

Για την αντίδραση του κόσμου στο «ντου» της Σταμάτη και των μπράβων, ανέφερε: «Ήταν έξαλλος ο κόσμος. Η προσπάθειά μου ήταν να μην κατέβουν και τους λιντσάρουν. Ο κόσμος τελικά τους πέταξε έξω. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έπαιρναν από ευγένεια γιατί είχαν έρθει να κάνουν μία βρωμοδουλειά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement