03.12
10:30

«Μπράβοι εισέβαλαν στο θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση» του Χρ.Ζαραλίκου

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όταν μία «ομάδα θεατών», μεταξύ των οποίων φαίνεται να είναι και η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλε στην σκηνή.

Αυτόπτης μάρτυρας που δημοσίευσε το βίντεο στο twitter αναφέρει ότι το «ντου» έγινε μετά από αστείο του κωμικού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια» έγραψε ο κωμικός στο twitter.

Στο βίντεο εμφανίζεται μία ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων η Σάσα Σταμάτη, να βρίσκεται στη σκηνή και να διαμαρτύρεται προς την πλευρά του κωμικού, προσπαθώντας να σταματήσει την παράσταση. Σε ένα σημείο φαίνεται να του φωνάζει πως «είναι φίλος του Μελισσανίδη», ενώ σύμφωνα με θεατή που ανήρτησε και το βίντεο στο twitter, το «ντου» έγινε μετά από σάτιρα του κωμικού στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Καθόλη τη διάρκεια του βίντεο, φαίνεται πως ο Χρ.Ζαραλίκος κρατάει την ψυχραιμία του, προσπαθεί να αποκλιμακώσει την κατάσταση, ενώ προσπαθεί να συγκρατήσει και την οργή του υπόλοιπου κοινού προς το αδιανόητο αυτό ντου, λέγοντας πως «θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει».

Αμέσως μετά την παράσταση, ο Ζαραλίκος έγραψε στο twitter:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement