30.11
23:13

Έγινε διερευνητική επαφή της ΕΠΟ με Σάντος

AEK1924.gr team
Έγινε διερευνητική επαφή της ΕΠΟ με Σάντος
Advertisement

Διερευνητική επαφή με τον Φερνάντο Σάντος έγινε από πλευράς ΕΠΟ για την πιθανότητα ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής, ωστόσο η εθνική Πορτογαλίας και το οικονομικό παραμένουν τα μεγάλα εμπόδια.

Συγκεκριμένα, το κασέ του πολύπειρου προπονητή είναι στα δύο εκατ. ευρώ και η Ομοσπονδία έχει θέσει ως «ταβάνι» στις δυνατότητές της στις 600-700.000 ευρώ στα οποία υπολογίζονται και πιθανά μπόνους, όπως είναι αυτό της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.
Από εκεί και πέρα, στη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, τον τεχνικό διευθυντή Εθνικών ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη και τον αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών, Τάκη Φύσσα συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα με κυριότερο το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, από τη στιγμή που η περίπτωση Σάντος είναι πολύ δύσκολη.
Στη λίστα του Κώστα Κωνσταντινίδη, που συνεχώς ανανεώνεται, βρίσκονται περιπτώσεις από τη γερμανική και ιβηρική αγορά, αλλά και από την Ιταλία. Η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο, που γράφτηκε στην Ιταλία, δεν επιβεβαιώνεται από πλευρά Ομοσπονδίας
Πηγή: sport-fm.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->