29.11
12:45

Βρήκαν κατόχους οι δυο πρώτες σουίτες της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με δυο εταιρείες που θέλησαν να προχωρήσουν σε 10ετη μίσθωση δυο σουιτών, της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena.

Στην παραχώρηση των δυο πρώτων σουιτών του νέου γηπέδου, προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία γνωστοποίησε ότι ήρθε σε συμφωνία για 10ετη μίσθωση με δυο εταιρείες, το οποίο και θα γίνει για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, όλο αυτό το διάστημα, υπάρχει τεράστια ζήτηση για τις σουίτες της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, από εταιρείες και ιδιώτες, που δεν σταματούν να έρχονται σε επικοινωνία με την ΑΕΚ, για να εκφράσουν την επιθυμία τους.

Γι’ αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι της Ένωσης προχώρησαν σε συμφωνία με δυο μεγάλες εταιρείες για την παραχώρηση δυο σουιτών απ’ το νέο γήπεδο, για 10ετη μίσθωση και θα υπάρξει μέσα στο επόμενο διάστημα κι’ άλλες παρόμοιες συμφωνίες, καθώς όσο πλησιάζουμε στη μετακόμιση της ομάδας στην Αγιά Σοφιά – OPAP Arena και στο άνοιγμα των πυλών του νέου γηπέδου, θα βρουν κατόχους και οι υπόλοιπες σουίτες του γηπέδου.

Απ’ εκεί και έπειτα, η ΑΕΚ θα προχωρήσει μέσα στον Ιανουάριο σε ανακοινώσεις, γνωστοποιώντας τα κριτήρια και τι πρέπει να έχει κάποιος για να προχωρήσει στην ενοικίαση των σουιτών, όπως και τις τιμές που θα κοστολογούνται την σεζόν.

Τα βασικά κριτήρια που έχουν βάλει οι άνθρωποι της ΑΕΚ και θα έχουν προτεραιότητα στην ζήτηση, είναι ότι για τις εταιρείες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι για μακρόχρονη μίσθωση.

Επίσης, προτεραιότητα θα δοθεί στη «G20», δηλαδή της ομάδας επιχειρηματιών που έχουν συνεισφέρει για το νέο γήπεδο, όπως επίσης και τα members, δηλαδή τα VIP διαρκείας που υπάρχουν ήδη στην ΑΕΚ.

Όλα όμως, όπως προείπαμε και παραπάνω θα γνωστοποιηθούν τον Ιανουάριο αναλυτικά με κριτήρια και τιμές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement