29.11
16:35

Επίσκεψη Κυριακίδη στους συνεργαζόμενους συλλόγους στην Κρήτη του Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Υπεύθυνος Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλίας Κυριακίδης, επισκέφτηκε τους συνεργαζόμενους συλλόγους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Κρήτη.

Η ενημέρωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με επισκέψεις του Υπεύθυνου Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών ΠΑΕ ΑΕΚ, Ηλία Κυριακίδη, στους συνεργαζόμενους συλλόγους στην Κρήτη ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επισκέψεων στις 16 συνεργαζόμενες ακαδημίες εκτός Αττικής
Η αρχή έγινε στις 19-20/11 από το Νομό Χανίων, όπου ο κ. Κυριακίδης είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Σούδας Αντώνη Παπαγεωργίου και τους προπονητές. Έγιναν προπονήσεις αλλά και φιλικοί αγώνες υπό την επίβλεψη του Υπευθύνου Διεύθυνσης Δικτύου, ο οποίος συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές και πραγματοποίησε και ενημερωτική ομιλία-συζήτηση με τους προπονητές της ακαδημίας. Επίσης παρακολούθησε και τον αγώνα μεταξύ Α.Π. Σούδας – Δόξας, που διεξήχθη στο πλαίσιο του τοπικού πρωταθλήματος Κ16.
Ακολούθησε το διήμερο 21-22 Νοεμβρίου στο Ρέθυμνο και στην ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ, μία από τις παλιότερες συνεργαζόμενες ακαδημίες με το Δίκτυο. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου βρέθηκαν τμήματα από όλες οι συνεργαζόμενες Ακαδημίες της Κρήτης και οι μεταξύ τους αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου. Την επομένη ο κ. Κυριακίδης παρακολούθησε τις προπονήσεις όλων των ηλικιακών τμημάτων της ΕΑΠ, δίνοντας την απαιτούμενη καθοδήγηση προπονητικών μονάδων.
Η περιοδεία στην Κρήτη ολοκληρώθηκε στις 23-24/11 με την πρώτη επιμορφωτική επίσκεψη που έχει γίνει στην ΑΕΚ Ηρακλείου, από τη στιγμή που αυτή εντάχθηκε στο Δίκτυο το 2020. Υπήρξε άριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς, με συμμετοχή αλλά και κατευθύνσεις σχετικά με την προπονητική διαδικασία. Εγινε επίσης παρουσίαση σε γονείς/κηδεμόνες, προπονητές και εκπροσώπους διοίκησης.
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Ηράκλειο παρευρέθηκε και ο Τεχνικός Διευθυντής της συνεργαζόμενης ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά, η οποία έχει αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία της Ακαδημίας της, λόγω των καταστροφών που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις της στις πλημμύρες που είχαν πλήξει την περιοχή του Ηρακλείου το 2020.
Η δημοσίευση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement