28.11
15:10

Τζαβέλλας σε Φαν Σιπ: “Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κι όχι πάντα δίκαιο”

AEK1924.gr team
Τζαβέλλας σε Φαν Σιπ: “Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κι όχι πάντα δίκαιο”
Advertisement

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Τζον Φαν Σιπ, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Εθνικής, τονίζοντας μέσα από την ανάρτησή του πως το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι σκληρό και άδικο.

Ο Τζον Φαν Σιπ ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή (26/11) πως αποχωρεί από την Εθνική ύστερα από 2,5 χρόνια, αφήνοντας μάλιστα, αιχμές για την ΕΠΟ, για ολιγωρία στις συζητήσεις τους.

Μετά τον Τάσο Μπακασέτα, ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε μέσω ανάρτησης στα social media να αποχαιρετήσει τον Ολλανδό προπονητή, τονίζοντας πως ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός και άδικος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Tzavellas (@tzavellasg)

“Κόουτς θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έχεις κάνει για την Εθνική Ομάδα και για εμένα προσωπικά. Για την ευκαιρία να εκπροσωπήσω ξανά τη χώρα μου. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι σκληρό και όχι πάντα δίκαιο, οπότε δεν θα έχεις την ευκαιρία να μας οδηγήσεις ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Θα μας λείψεις κι εσύ και το προσωπικό σου επιτελείο. Ως φίλος από εδώ και πέρα, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Το αξίζεις”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->