27.11
17:17

Βόλος: Με έξι απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

AEK1924.gr team
Βόλος: Με έξι απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
Advertisement

Ο Βόλος αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/11) τον Ολυμπιακός, με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ να μην έχει στη διάθεση του έξι παίκτες. Τους τιμωρημένους Γκρίλο, Μπαριέντος και Φερνάντες, καθώς και τους τραυματίες Κούζντρα, Ριένστρα και Τριανταφύλλου.

Ο Βόλος θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό (28/11, 15:00, Novasports Prime) στο Γ. Καραϊσκάκης για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε το Σάββατο (27/11) την προετοιμασία της, με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να γνωστοποιεί την αποστολή.

Ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους, Γκρίλο και Μπαριέντος οι οποίοι ήταν εκτός και από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς επίσης, και στον Φερνάντες, αλλά ούτε και στους τραυματίες Κούζντρα, Ριένστρα και Τριανταφύλλου.

Αναλυτική η αποστολή του Βόλου:

Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ

Πηγή: sport24.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->