Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του αλλά όχι από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Ηρακλής Μεταξάς, με τον τεχνικό του ΠΑΣ να τονίζει πως θέλει η ομάδα να φτάσει στο σημείο να νικάει τέτοιους αντιπάλους.
Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 2-1 ανέφερε σχετικά:
«Το ματς κρίθηκε σήμερα στο ποιος θα έβαζε το δεύτερο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι, είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι η μπάλα, σε τιμωρεί αν δεν σκοράρεις. Η ΑΕΚ κατάφερε να βάλει ένα περίεργο γκολ, νομίζω κόντραρε και κάπου η μπάλα. Είχε βεβαίως και η ΑΕΚ φάσεις, αλλά είχαμε και εμείς. Και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο είχαμε στιγμές για κάτι καλό. Δεν σκοράραμε όμως και γι αυτό φεύγουμε ηττημένοι».
Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε το γρήγορο γκολ, κάποιες στιγμές ήμασταν και βιαστικοί με γεμίσματα, είναι λεπτομέρειες αυτές που κάνουν τη διαφορά. Καλά παίξαμε γενικά και θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά. Ειδικά αν σκεφτούμε που ήμασταν πριν 4 μήνες και που σήμερα, να παίζουμε έτσι με μια ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ, στα ίσα και να φτάνουμε γενικά κοντά στη νίκη απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε όμως και να τις νικάμε.
Το καλό είναι ότι σήμερα είχαμε και πάλι πάθος μετά το 5-0, ακολουθήσαμε την τακτική μας και δουλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε να προσπαθούμε κάθε Σ/Κ για τις νίκες, ειδικά στα ματς που είμαστε κοντά. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο θαρραλέοι, λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement