25.11
13:39

Φώναξαν «παρών» Μάνταλος και Άμραμπατ

AEK1924.gr team
Φώναξαν «παρών» Μάνταλος και Άμραμπατ

Όπως αναμενόταν, οι δυο παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά σήμερα (25/11) και έθεσαν εαυτό στην διάθεση του Γιαννίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ρυθμούς ΠΑΣ Γιάννινα κινείται το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με τα περιθώρια απώλειας βαθμών να έχουν στενέψει.

Η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα επεφύλαξε δυο ευχάριστα νέα, με τους Πέτρο Μάνταλο και Νορντίν Άμραμπατ να μετέχουν κανονικά σε αυτή.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είδε τους δυο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα και να τίθενται στην διάθεσή του, για την σαββατιάτικη εκτός έδρας «μάχη».

Από την άλλη, εκτός προπόνησης συνέχισαν οι Τάνκοβιτς και Τζαβέλλας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μουαμέρ Τάνκοβιτς ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Πέτρος Μάνταλος, Νόρντιν Άμραμπατ.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 14.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->